TJEDNI HOROSKOP

Čeka nas buran emotivan život zadnji tjedan ovog mjeseca

Bionic
Reading

Vladavina Strijelca unijet će dinamiku u emotivan život mnogih znakova. Samci će ponovno otkriti sve čari zavođenja i flerta, a oni u dugim vezama naučit će cijeniti partnera i odnos koji imaju

Ovnovi bi u sve trebali unijeti više ozbiljnosti što bi u konačnici trebalo dovesti do produbljivanja ljubavnih odnosa, ali i važnih promjena i stavova nadređenih na poslu. Bikovi će ovaj tjedan osjetiti olakšanje i lakše se suočavati s izazovima i problemima, a Blizanci zauzeti jasne stavove i znati ih braniti. Rakovi su se zaželjeli romantike i uzbuđenja pa će se svim silama truditi da to i dobiju.

Velike promjene vladavina Strijelca unijet će u život Lavova koji će uživati u lovu i ljubavnim igricama. Djevice će biti nestrpljive i odmah će tražiti vidljive rezultate i promjene, a Vage strpljivo prikupljati informacije i čekati svoju priliku. Škorpioni će se opustiti više nego inače, ali bi mogli na krive načine rješavati probleme.


Vladajući znak u ovom razdoblju uvijek pršti pozitivnom energijom i entuzijazmom koji će mu koristiti na svim poljima. Slobodni Jarci uživat će u igri zavođenja, a oni zauzeti tražit će prostor i vrijeme samo za sebe. Vodenjaci će se osjećati umornije nego inače, no u poslovnom smislu bi im se mogle otvoriti značajne prilike. Ribe se ne mogu pohvaliti najsretnijim razdobljem.

Detaljan tjedni horoskop svakog znaka pročitajte OVDJE