HOROSKOP DONOSI

Kakav vikend u ljubavi možete očekivati

30.08.2013 u 07:30

Bionic
Reading

Kakve nas kontradiktorne energije očekuju ovaj vikend! A sve zahvaljujući Mjesecu koji će polovicom vikenda promijeniti položaj i iz Raka prijeći u znak Lava. No to ne znači da vikend ne može donijeti slatke ljubavne zavrzlame

U prvom dijelu vikenda, dok se Mjesec nalazi u znaku Raka, više ćete se fokusirati na zadržavanje osjećaja. Ipak, ako odigrate kako treba, uživat ćete u pozitivnom utjecaju Mjeseca koji će pojačati nježne emocije između vas i partnera. Do nedjelje poslijepodne raspoloženje će se generalno mijenjati kako će Mjesec ući u zaigranog Lava. Zapitat ćete se zašto se niste više zabavljali ovaj vikend?

Iskreno, možda će biti teško osjećati se bezbrižno u subotu ujutro, kad Mjesec u Raku bude zauzet odnosima s Plutonom i Uranom. Petak navečer bi trebao biti ugodan jer će se Mjesec nalaziti u vrlo povoljnom položaju u odnosu na Saturna i Sunce. Razmislite o tome da pozovete partnera ili simpatiju k sebi na finu večeru ili izađete na neko od vaših omiljenih mjesta.

Legnete li rano u petak i prespavate li i dobar dio subote ujutro, posve ćete izbjeći napetosti koje bi mogli stvoriti Mjesec, Pluton i Uran. Ostatak vikenda će u svemu biti umjeren, a nedjelja navečer bi mogla donijeti neku seksi romansu jer će se Mjesec u Lavu povezati s Marsom. Obećavajuća zabava u spavaćoj sobi kasno u nedjelju mogla bi vas izmoriti i mogli biste se osjećati pospano u ponedjeljak ujutro. Naravno, bit će to slatki umor.


Romantične ocjene vikenda 30. kolovoza - 2. rujna:

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤❤♡

LAV
❤❤♡

DJEVICA
❤❤❤

VAGA
❤❤♡

ŠKORPION
❤❤❤

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤❤