LJUBAVNI HOROSKOP

Kakva vam uzbuđenja donosi ovaj vikend?

23.05.2014 u 10:12

Bionic
Reading

S Mjesecom u Ovnu koji će cijeli vikend snažno utjecati na raspoloženje Zodijaka, i to u kombinaciji s Venerom koja također i dalje prolazi kroz znak Ovna, od ovog vikenda možete očekivati samo uzbuđenja!

Kad je u pitanju ljubav, s obzirom na položaj planeta, sve treba uzeti u obzir i sve je važno. Imat ćete dovoljno prilika da pokažete sav svoj seksipil, no možda ćete se prikloniti bezbrižnom, ali nepromišljenom ponašanju u okviru partnerskih odnosa.


Ako ste solo i tražite samo dobru zabavu, imate apsolutno pravo. Dok god se osjećate sigurno i dok god ne postupate na način da povrijedite druge, nemate razloga za brigu, sve će biti u najboljem redu i stvari će se same raspetljati.

Ako ste u vezi i osjećate da vam partner ili partnerica ne poklanjaju dovoljno pažnje, pogled bi vam mogao odlutati češće nego inače. Osjetite li samo na sekundu impuls od neke nepoznate osobe, to će vam biti dovoljno da vam zagolica maštu. Izbjegavajte impulzivne odluke ili postupke koje biste ujutro mogli požaliti.

Romantične ocjene vikenda od 23. do 25. svibnja:

OVAN
❤❤❤

BIK
❤♡♡

BLIZANCI
❤❤♡

RAK
❤♡♡

LAV
❤❤❤

DJEVICA
❤♡♡

VAGA
❤❤♡

ŠKORPION
❤♡♡

STRIJELAC
❤❤❤

JARAC
❤♡♡

VODENJAK
❤❤♡

RIBE
❤♡♡