LJUBAVNI HOROSKOP

Očekujte vikend začinjen ljubomorom i sumnjama

27.12.2013 u 09:49

Bionic
Reading

Zahvaljujući Mjesecu u Škorpionu u petak i subotu, ljubavna situacija neće biti uobičajena. Očekujte vikend bogat intimom, ali začinjen izljevima ljubomore i nesigurnosti

Možda ćete preispitivati partnerovu vjernost i ako je tako, zapitajte se imate li uopće osnove za sumnju. Velika je vjerojatnost da pridajete previše pažnje i previše analizirate cijelu situaciju, a sve zbog dosadašnjih negativnih iskustava i sad jednostavno očekujete najgore.

Takvo emotivno stanje javlja se najvjerojatnije zbog toga što smo svi pod utjecajem retrogradne Venere, a to je vrlo često vrijeme preispitivanja vlastitih stavova o ljubavi i odnosima.

Ako ste partner i vi doista predani jedno drugom, u subotu će postati jasno da ništa ne stoji na putu vašoj povezanosti. Ako ste pak zapeli u vezi koja vas na bilo koji način guši (od želje za kontrolom do posesivnog ponašanja partnera), moguće je da ćete početi preispitivati taj odnos.

U svakom slučaju, do nedjelje će se negativne strasti smiriti, a ljubavno raspoloženje postat će nježnije jer će Mjesec ući u znak Strijelca.


Romantične ocjene vikenda od 27. do 29. prosinca:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤❤

BLIZANCI ❤❤♡

RAK ❤❤❤

LAV ❤♡♡

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤❤

STRIJELAC ❤❤♡

JARAC ❤❤♡

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤♡