TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će uživati u flertu, a Blizanci u vezama

05.05.2014 u 10:40

Bionic
Reading

S Bikom kao vladajućim planetom znakovi zodijaka upuštat će se u premišljanja o obiteljskim vezama i odnosima. Nekima poticanje razgovora neće poći za rukom pa će se osjećati usamljeno, a neki će izlaz tražiti u druženjima. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile u novom tjednu

Ovnovi su trenutačno u fazi kad su otvoreni za nova iskustva pa će se spremno upuštati u flert s osobama koje im se svide. Bikovi će često izlaziti i zatjecati se u različitim društvima, a komuniciranjem s mnogim ljudima kompenzirat će usamljenost koju duboko u sebi osjećaju. Blizanci koji su u vezi uživat će u svakom trenutku provedenom s voljenim, a turbulentna događanja na ljubavnom planu Rakove će često izbacivati iz takta.


Ljubavni život Lavovima će biti izvor sreće i zadovoljstva, a Djevice će čestim izlascima zadovoljiti želju za druženjem. Željet će steći nova prijateljstva, ali bez interesa za ulazak u vezu. Ljubavni život Vaga bit će sve samo ne dosadan. Škorpioni će u slobodnim trenucima razmišljati o poslovnim brigama ili obavljati važne telefonske razgovore, što će smetati partneru pa bi mu trebali posvetiti više pažnje.

Pred Strijelcima je tjedan ispunjen druženjem i zanimljivim razgovorima. Svađe s članovima obitelji utjecat će na raspoloženje Jarca i njihovo neslaganje s izborima i odlukama sve će ih više nervirati. Vodenjacima je veza ušla u pozitivnu fazu, a svađe s partnerom daleka su prošlost. Ribe ne zanimaju kratke i površne avanture pa bježe od ljudi koji traže samo prolaznu zabavu.

Detaljan Tjedni horoskop pročitajte OVDJE