VIKEND HOROSKOP

Pomrčina Mjeseca uzdrmat će ljubavne odnose

18.10.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ovog vikenda sve će se vrtjeti oko pomrčine Mjeseca u Ovnu. Pomrčina će u petak uzdrmati temelje odnosa koje ste gradili i prisiliti vas da se suočite s vrlo važnom temom ‘ja vs. mi’

Emocionalno se ne osjećate najbolje, a sve zahvaljujući pomrčini Mjeseca koja dovodi u pitanje vaše vlastito samopouzdanje. Postavljate si pitanje tko ste zapravo. Kad je u pitanju ljubav, ako se skrivate u vezi koja nije idealna za vaš karakter i koja nije u skladu s onim što zapravo jeste, možete očekivati da će sve maske ovog vikenda pasti.

S druge strane, ako ste skrenuli s puta samo da biste zadržali svoju neovisnost na račun veze, vjerojatno ćete osjećati da vam nešto važno nedostaje. Jeste li uopće spremni za ljubav? Ili se još uvijek bojite da ćete time izgubiti sebe?

U subotu Mjesec ulazi u znak Bika i tijekom nedjelje nježnost i međusobno pružanje utjehe bit će dovoljno da pomogne u ovoj emocionalnoj dilemi. Mars će u subotu biti u opoziciji s Neptunom, što će vam pomoći da se izgubite u seksualnoj fantaziji. Ili nekoj drugog tipa koja će vas jednako ispuniti.


Romantične ocjene vikenda 18. do 20. listopada:

OVAN
❤❤❤

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤❤♡

RAK
❤♡♡

LAV
❤♡♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤❤❤

ŠKORPION
❤❤♡

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤♡