TJEDNI HOROSKOP

Škorpioni i Djevice samo će tulumariti ovaj tjedan

03.02.2014 u 13:20

Bionic
Reading

Tjedan pred Valentinovo donosi burne aktivnosti Zodijaku, no neće svima cvjetati ruže. Dok će se jedni boriti za pažnju, drugi će osvajati i u ljubavnom i u poslovnom svijetu

Ljubavna priča Ovnova neće se odvijati u željenu smjeru dok će Bikovi spas od poslovnih i financijskih problema pronalaziti u razgovoru s partnerom. Blizancima će se posao odvijati pod budnim šefovim okom, a Rakovi će se naći u problemima jer će donositi zaključke koji se ne temelje na stvarnosti.

Lavovi će dati sve od sebe u ljubavi, no partneru to možda neće biti dovoljno. Na Djevicama će biti vidljivo zadovoljstvo ljubavnim životom dok će Vage zbog ljubavnih problema djelovati iscrpljeno i bez energije. Škorpioni će voditi uzbudljiv društveni život.


Usamljeni Strijelci započet će vezu sa zrelom i ozbiljnom osobom jer im trenutno ne odgovaraju kratkotrajne avanture, a Jarci će graditi samopouzdanje na komplimentima stranaca. Vodenjaci će u ovom razdoblju sklopiti mnoga nova poznanstva, a Ribe bi se mogle ovaj tjedan odvažiti na velike odluke, kao što je zajedničko useljenje s partnerom.

Detaljan tjedni horoskop tportala pročitajte OVDJE