MJESEČNI HOROSKOP

Što su vam zvijezde pripremile u travnju?

01.04.2014 u 11:24

Bionic
Reading

Vladajući znak Ovna i Venera u znaku Riba pratit će dolazak proljeća koje će bez sumnje utjecati na znakove Zodijaka. Kakav vas mjesec očekuje i što su vam zvijezde pripremile u travnju, pročitajte u novom mjesečnom horoskopu

Ovnove čeka razdoblje poslovnog uspjeha, što ne znači da im ništa neće uspjeti na ljubavnom planu. Astrolozi opisuju travanj za Bikove kao ‘doba ljubavne sreće’ i zbilja, događanja će im ići na ruku. Blizanci ulaze u mjesec koji će obilježiti udaljavanje od partnera jer će oboje biti zatrpani obavezama. Rakovima ništa neće moći skinuti osmijeh s lica, a sasvim je moguća vruća ljubav sa strancem.


Kod Lavova će u travnju naglasak biti na poslu te mogu očekivati uspješnu suradnju s inozemstvom. Djevice koje su u vezi stalno će tražiti nove dokaze ljubavi, a problemi na ljubavnom planu itekako bi mogli isplivati. Dramatična ljubavna zbivanja očekuju Vage dok su u poslu mogući česti zastoji i kašnjenja. Ljubavni život ovog će mjeseca biti svijetla točka Škorpionima.

Poslovno napredovanje očekuje Strijelce kojima će se nuditi neočekivano povoljne poslovne prilike. Uživanje u izlascima, pohađanje društvenih događaja i susreti s prijateljima obilježit će ovaj mjesec znaka Jarca. Vodenjaci će ulagati u materijalnu stranu veze jer će prije svega tražiti stabilnost i sigurnost. Boravak Venere u znaku Riba donijet će tom znaku mnoge nove mogućnosti pa je lako moguće započinjanje novih veza.

Detaljan mjesečni horoskop za svaki znak pročitajte OVDJE