LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Vaga

04.07.2013 u 11:43

Bionic
Reading

Vaga

Pun Mjesec u vašoj petoj kući ljubavi 22. srpnja bacit će novo, pozitivno svjetlo na ljubavna događanja u vašem životu. Ako ste tek započeli vezu, možda i neobavezno, a shvaćate da se vaši osjećaji vrlo brzo produbljuju, možda ćete odlučiti podijeliti to s partnerom i podići odnos na ozbiljniju razinu. Ako ste se pak našli u romantičnom odnosu koji nema budućnosti, morat ćete skupiti snagu i riješiti to.

Već sljedeći pun Mjesec pojavit će se na vašoj natalnoj karti na gotovo istom mjestu 20. kolovoza, što je rijetka pojava. Ako se ljubavne promjene ne dogode u srpnju, onda će u kolovozu biti neizbježne.

Ovo će vam ljeto u svakom slučaju biti drugačije. Proljeće ste proveli u rješavanju problema, sređivanju života i štednji, no niste raspoloženi za trošenje na ekstravagantne odmore. Raspoloženi ste za učenje i nova iskustva te imate potrebu za istraživanjem i isprobavanjem novih stvari. Možda čak odlučite provesti ljeto sami, a ono što naučite postat će vam važan i neodvojiv dio života. Najesen ćete sve to podijeliti s drugima kako biste im pomogli da poboljšaju svoje živote.