TJEDNI HOROSKOP

Vage i Strijelce čeka prekrasno razdoblje u ljubavi

19.05.2014 u 09:12

Bionic
Reading

Pretposljednji tjedan svibnja i dalje će biti pod snažnim utjecajem Venere u znaku Ovna. Ljubavni život Zodijaka bit će buran i energičan, a najbolje će proći oni koji u kontaktima budu otvoreni i iskreni dok će oni koji puno taktiziraju pasti u drugi plan. Evo što su vam zvijezde pripremile za ovaj tjedan

Ovnovi osvajaju pažnju suprotnog spola prijateljskim pristupom i duhovitošću pa im neće biti problem nekoga zainteresirati dok će Bikovi osjetiti zasićenje u vezi pa će se češće povlačiti u osamu. Pred vezanim Blizancima je prekrasno razdoblje u kojem će učvrstiti vezu, a istovremeno će biti puni samopouzdanja i donijeti dobre poslovne odluke. Rakovi se ne žele nikome zamjeriti pa će prešućivati stvari koje im smetaju ili su ih povrijedile.


Odnos s voljenom osobom u životu Lavova postaje sve bolji, za što će najzaslužnija biti dobra komunikacija. Djevice ne bi trebale dolijevati ulje na vatru u odnosu i bolje bi bilo suzdržati se od ciničnih komentara i primjedbi na partnerov račun. Vage će biti izrazito ljubazne i dobronamjerne pa će drugi od njih rado tražiti savjete, a nezadovoljstvo ljubavnom situacijom navest će Škorpione da na silu pokušaju nešto promijeniti.

Pred Strijelcima su uzbudljiva ljubavna događanja. Netko se bori za njihovu naklonost, a pruže li priliku, vidjet će da imaju mnogo toga zajedničkog. Jarci će biti previše kritični prema voljenoj osobi pa neće biti lako udovoljiti njihovim zahtjevima. Što se Vodenjaka tiče, problemi i trzavice koji su stvarali sjenu nad vezom konačno postaju dio prošlosti. Ribe će pokušati razbiti monotoniju u vezi nabavkom novog namještaja ili automobila.

Detaljan tjedni horoskop pročitajte ovdje