TJEDNI HOROSKOP

Venera će ovaj tjedan biti sklona Strijelcima i Jarcima

02.12.2013 u 09:54

Bionic
Reading

Prvi tjedan mjeseca prosinca donijet će ozbiljne revizije financijske situacije svim znakovima, što možda i nije loše s obzirom da je to mjesec u godini u kojem najviše trošimo. Osim Strijelaca i Jaraca, koji će uživati u skladnim odnosima s prijateljima i obitelji, Zodijak će se ovog tjedna puno više boriti s ljubavnim problemima

Ovnovima će najveći problem predstavljati nespremnost na komunikaciju, a Bikovi će imati priliku za mnoge uzbudljive susrete, što će im vratiti samopouzdanje, no trebali bi poraditi na odnosu s partnerom i prestati ga doživljavati zdravo za gotovo. Blizanci će se ovaj tjedan osamljivati, što će im vratiti fizičku snagu i pojačati imunitet. Rakovi bi se mogli zaljubiti, ali se i boriti s naletima nervoze.

Lavovi će balansirati između privatnog i poslovnog života, ne pretjerano uspješno svaki dan, a Djevice će pred nekim problemima zatvarati oči i rješavati se briga čestim izlascima i druženjima. Vage nisu zadovoljne ljubavnim životom, a obiteljske svađe bi mogle biti česte i zato trebaju mijenjati nešto. Škorpioni se nalaze u uzbudljivom ljubavnom razdoblju, u kojem bi mogle pasti i neke važne odluke.


Sličnim bi se odlukama mogli baviti i Strijelci te se odlučiti na kupovinu automobila, useljenje s partnerom ili nešto slično. Ovoga tjedna Venera ulazi u znak Jarca koji će zahvaljujući tome biti izuzetno privlačan i konačno će osjetiti pozitivne promjene u svom životu. Vodenjaci će se, poput Blizanaca, povući u sebe, a sigurno će se osjećati jedino uz dugogodišnjeg partnera.

Detaljni tjedni horoskop pročitajte OVDJE