LJUBAVNI HOROSKOP

Venera će vas natjerati na pretjerano ugađanje ovaj vikend

23.05.2014 u 09:58

Bionic
Reading

Vikend će započeti obećavajuće zahvaljujući tome što Mjesec boravi u optimističnom Strijelcu u petak. No već do ranog jutra u subotu stvari će se posve promijeniti. Mjesec ulazi u znak Jarca gdje će i ostati ostatak vikenda

Tada Mjesec neće imati priliku izraziti svoje karakteristike, a sve ono što predstavlja - intuicija, podsvijest, ženski princip, sve će to ostati zatomljeno u ovom razdoblju. Vrijeme je da nastavite dalje uzdignuta čela i prestanete plakati kao malo dijete ako vam partner ili ljubavnik ne prepoznaje potrebe. Ili nas barem tako Mjesec u Jarcu tjera da mislimo ili da se tako trebamo osjećati.


Ono što će još više zakomplicirati ljubavnu situaciju ovaj vikend je činjenica da će se Venera naći u kvadratu s Jupiterom. Inače, taj aspekt ukazuje na pretjerano ugađanje samom sebi, bilo kakve vrste. Kad je Venera u pitanju, pretjerivanje je moguće u svakom pogledu, bilo da se radi o druženju, romansi, slatkom ili trošenju novca.

Ako pokušate pridobiti, odnosno zavesti partnera skupim poklonom ili nekom grandioznom gestom, vjerojatno ćete naići na negodovanje. Partner ili partnerica bi mogao reći: 'Kakvo trošenje novca', a vas bi to moglo povrijediti. No to sigurno nećete pokazati, barem ne dok se Mjesec nalazi u Jarcu.

Romantične ocjene vikenda 16. do 18. svibnja:

OVAN
❤♡♡

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤♡♡

RAK
❤♡♡

LAV
❤♡♡

DJEVICA
❤❤♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤❤♡

STRIJELAC
❤♡♡

JARAC
❤❤♡

VODENJAK
❤♡♡

RIBE
❤❤♡