TJEDNI HOROSKOP

Venera u Jarcu donosi velike ljubavne napetosti

Bionic
Reading

Venera u Jarcu intenzivirat će ljubavne odnose kod svih znakova. Neki će proživljavati renesansu odnosa dok će se drugi mučiti odvojiti svakodnevne sitne probleme od stvarnih

Ovnove očekuje napetost u vezi dok će Bikovima ići u prilog Venera te naglasiti njihovu privlačnost. Blizanci bi trebali izbjegavati svađe da ne kažu nešto što ne misle i trebali bi se suzdržati donositi važne odluke usijane glave. Rakovi će planirati proširenje obitelji.

Lavovi i Djevice osjećat će se posebno energični i motivirani kad je u pitanju posao, a nije isključena ni uredska romansa. Vage će se boriti s financijskom situacijom, a Škorpioni će istaknuti svoju snažnu poslovnu etiku.


Strijelci će imati potrebu za izolacijom i promišljanjem o svijetu oko sebe, a Jarci će se osjećati sjajno zahvaljujući partneru koji će u njima opet probuditi strast pokazujući im da su voljeni i željeni. Vodenjacima ovaj tjedan neće biti lako udovoljiti, a Ribe neće više moći ignorirati privlačnost koju osjećaju prema poznaniku/poznanici.

Tjedni horoskop Vande Bezmalinović u cijelosti pročitajte OVDJE