LJUBAVNI HOROSKOP

Vodenjak u ljubavi - sloboda ne smije doći u pitanje

23.01.2014 u 12:04

Bionic
Reading

Pripadnik zračnog znaka Vodenjaka slovi kao slobodoljubiv, nesputan i nepredvidljiv pa ga je pomalo teško zamisliti u ozbiljnoj vezi koja zahtijeva mnogo strpljenja, prilagodbe i gubitak osobne slobode. Ipak, pripadnici Vodenjaka sposobni su ostvariti dug i stabilan odnos, a tajna njihovog uspjeha leži u prijateljstvu i uzajamnom poštivanju. Kad pronađu partnera u kojem imaju najboljeg prijatelja, Vodenjaci neće ni pomisliti učiniti nešto čime bi ugrozili zajedničku sreću

Žena Vodenjak

Iako na prvi pogled nije tipična zavodnica, žena Vodenjak muškarcima je iznimno privlačna. Najviše im se sviđa njezin širok osmijeh, nesputanost i originalnost koja obećava obilje zabave i uzbuđenja. Osim što osvaja karizmom i osobnošću, glavni su adut ove žene prekrasne oči, često neobične boje, te skladno građeno tijelo na kojem se ističu lijepi i ženstveni listovi.

Ženi Vodenjak ljubavne su veze često isprepletene s prijateljstvom pa bi joj se muškarac koji je želi osvojiti trebao približiti polako i pokazati joj da je cijeni i poštuje. Kad uđe u vezu, važno joj je da se i dalje osjeća kao individualac. Ne podnosi da joj itko pokušava ograničiti slobodu te je imuna na pokušaje manipulacije i ljubomorne ispade. Ako joj odabranik pokaže da je poštuje i u nju ima povjerenje, u njoj će zauzvrat pronaći partnericu koja će mu dati svu potrebnu slobodu.

Istovremeno će mu biti najbolja prijateljica, ljubavnica i brižna supruga. Svakodnevica je s njom uvijek uzbudljiva jer žena Vodenjak ne podnosi monotoniju. Za njeno je dobro da uza sebe ima aktivnog partnera koji je poput nje željan avantura i novih iskustava, nekoga s kim će uživati u bogatom društvenom životu i čestim putovanjima.

310931,310125,309564,300063
Muškarac Vodenjak

Muškarca Vodenjaka žene često oblijeću jer su im njegova neuhvatljivost i nekonvencionalan stav prema životu vrlo privlačni. Šarmantan je i obožava pripadnice ljepšeg spola pa u životu obično ima mnogo ljubavnih veza. Kad se zaljubi, spreman je svu pažnju pokloniti svojoj odabranici, no druga je stvar koliko će to potrajati.

Žena koja želi osvojiti Vodenjakovo srce mora biti društvena, aktivna i dovoljno intrigantna da mu život s njom nikad ne postane dosadan. Ovaj se muškarac opire rutini pa pored sebe mora imati komunikativnu, vitalnu i samosvjesnu ženu koja se ne boji izraziti svoje mišljenje. Nije ljubomoran i posesivan i želi da se njegova veza temelji na poštivanju i prijateljstvu te bježi od žena koje ga želi vezati samo za sebe i uskratiti mu pravo na slobodu.