LJUBAVNI HOROSKOP

Zvijezde će vas ovaj vikend povezati s partnerom

18.06.2014 u 10:43

Bionic
Reading

Mjesec će vas ovaj vikend istovremeno maziti i dovoditi u neugodne situacije - potaknut će izražavanje emocija i tako produbiti povezanost, no istovremeno će ponuditi i bijeg od problema. Evo što su vam zvijezde zapisale za vikend

Mjesec u promjenjivim Blizancima u petak otežat će vama i partneru odluku kako provesti večer, ali i donošenje mnogih drugih odluka. Nemojte se iznenaditi ako nekoliko puta promijenite mišljenje prije nego odaberete restoran ili kino.

U subotu će se klima promijeniti. Mjesec će ući u znak Raka, u kojem će se zadržati ostatak vikenda. Prvi dan vikenda uživat ćete u iznimnoj emotivnoj povezanosti s partnerom. Ne samo da ćete se osjećati slobodno podijeliti sve osjećaje, već ćete pronaći sva potrebna sredstva da biste ‘nahranili’ vezu.


Planet ljubavi, Venera, uplovit će u sanjive RIbe u nedjelju, zahvaljujući čemu će ljubavna situacija biti još magičnija. Možda ćete većinu subote provesti bježeći zajedno s partnerom od stvarnosti, premda će se u nekim slučajevima to svesti na bježanje od bilo kakvih problema u vezi.

Ako je to slučaj, nedjelja bi mogla biti posebno osjetljiva. Dotad će se Mjesec naći u napetim odnosima s Uranom i Plutonom te obasjavati i isticati svaku vašu nesigurnost.

Romantične ocjene vikenda od 4. do 6. travnja:

OVAN ❤♡♡

BIK ❤❤♡

BLIZANCI ❤♡♡

RAK ❤❤♡

LAV ❤♡♡

DJEVICA ❤❤♡

VAGA ❤♡♡

ŠKORPION ❤❤♡

STRIJELAC ❤♡♡

JARAC ❤❤♡

VODENJAK ❤♡♡

RIBE ❤❤♡