put u veneciju

Ana Gruica Uglešić ima odličnu ljetnu kombinaciju, a haljinu koju nosi sigurno ćete poželjeti imati u ormaru

02.08.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić s veseljem je dočekala početak godišnjeg odmora koji će provesti u društvu supruga Borana Uglešića. Par se uputio u Italiju, a Ana je iz Venecije na svom Instagram profilu objavila i fotografiju i oduševila sjajnom modnom kombinacijom

'Počeo je. Zasluženi godišnji. Ne moj. Boran Uglešić ga je zaslužio. Ja sam samo jedna obična ženica u pratnji. Da čoviku nije dosadno,' duhovito je napisala Ana na svom Instagram profilu gdje objavila fotografiju na kojoj pozira uz gondolu, prepoznatljivu za bajkovitu Veneciju.

Nekadašnja manekenka, a danas poznata splitska glumica, fitness trenerica i splitski psihijatar Boran Uglešić na odmor su se uputili u Italiju, a trenutno odredište im je Venecija, glavni grad pokrajine Veneto i jedan od najromantičnijih europskih gradova Europe.

Za tu prigodu Ana je odjenula vrlo zanimljiv stajling. Lepršavu i laganu haljinu po uzoru na kimono, vrlo trendi modni komad ove sezone, krasio je uzorak cvijeća te sjajne niti, a poseban detalj činile su sandale i torbica. Uz uvijek trendi malu bijelu torbicu s potpisom Yves Saint Laurenta Ana je kombinirala odlične ljetne sandale u srebrnoj boji.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Lepršava ljetna kombinacija naglasila je Aninu besprijekornu figure i vitke noge, a retro prizvuk dodala je sunčanim naočalama s bijelim okvirima. Anina objava svidjela se njezinim brojnim prijateljima i pratiteljima, a dizajnerica Matija Vuica joj je poručila da uživa na godišnjem odmoru dok su brojni komentirali njezin odlična izgled, uključujući Viktoriju Rađu i Ivu Perkušića.