PROMO

Bogatstvo okusa My Way slastica i sladoleda po talijanskoj recepturi

28.02.2017 u 16:21

Bionic
Reading

Jedinstvenost i drugačiji pristup uvijek se brzo prepoznaju, a My Way slastice i sladoledi svojim pažljivo biranim sastojcima i inovativnim recepturama oduševljavaju sve sladokusce

My Way Chocolate cake i Mrkvica bez glutena, najtraženije My Way slastice prepoznali su brojni zagrebački sladokusci koji vole bogatstvo i puninu okusa te vrhunske sastojke u slasticama. Izbor od preko 30 vrsta slastica dostupnih u My Way baru čini cjelokupnu ponudu jedinstvenom u što se svakodnevno mogu uvjeriti svi posjetitelji ovog bara u srcu Cvjetnog trga i obožavatelji slatkih zalogaja.

Tre Colore, čokoladni biskvit s laganom kremom od mascarponea, bijele mliječne i tamne čokolade stvara laganu ovisnost!

Voćna fantazija, tart od prhkog tijesta s kremom od vanilije u kombinaciji sa sezonskim voćem osvaja na prvu!

Niste probali tortu od lješnjaka dok ne probate Čoko lješnjak! Biskvit od tostiranih ručno odabranih lješnjaka s kremom od lješnjaka i čokolade…

Iako su sastojci iznimno bitni, za izradu vrhunskih slastica potrebna je i ljubav. Slastičari Jelena i Vedran su utkali svoje dugogodišnje znanje i iskustvo te svoju strast prenijeli u My Way slastice.

Jelena je edukator prehrane i iako je bila dijabetičar 21 godinu, izrada slastica predstavlja njezinu najveću strast, a sve veću potrebu za slasticama bez brašna, šećera, mlijeka ili jaja gleda kao priliku za savladavanje novih izazova.

Vedran se može pohvaliti ljubavlju prema slastičarstvu od malih nogu kada je s majkom  i bakom provodio vrijeme u kuhinji, a to smatra svojim životnim pozivom u kojem svakodnevno uživa.

Pomalo neobične ili, bolje rečeno, neuobičajene kombinacije kao i mnogobrojni klasici, odnosno tradicionalni recepti izrađeni su primjenjujući moderne tehnike izrade, a svaka slastica priča svoju priču. Ono što ove slastice izdvaja od ostalih su zasigurno iznimno kvalitetni i kontrolirani sastojci, pa se tako za izradu krema i biskvita koriste jaja, brašno i ostale namirnice iz organskog uzgoja. Instant praškovi i sastojci su potpuno izbačeni iz svih receptura što je danas zaista prava rijetkost u ugostiteljskoj ponudi. Slastičari Jelena i Vedran kažu kako izrada ovakvih slastica zahtijeva nešto više vremena i znanja, ali su ponosni na kvalitetu i posebnost svake pojedine recepture.

Vrhunska francuska čokolada, francuski maslac i slatko vrhnje, prvoklasna Vanilija Bourbon te prvoklasni nesoljeni pistaciji su korišteni u pripremi slastica i kvaliteta ovih sastojaka je nešto što definitivno čini razliku u cjelokupnom dojmu svake slastice.

U My Way baru i restoranu pronaći ćete i kolače bez šećera, brašna i glutena, kao i ponudu za vegane i vegetarijance, a ponuda je prilagođena sezonskom voću i povrću koji dolaze iz provjerenih OPG-ova prvoklasne kvalitete.

Sadašnja ponuda 12 vrsta sladoleda će s dolaskom toplijih dana biti proširena na 30-ak okusa, a sladoledi su vrlo kremaste teksture s prirodnim, intenzivnim aromama spravljeni po originalnoj talijanskoj recepturi. Dovoljno govori činjenica da neki od dostupnih okusa sladoleda u My Wayu su premijerno predstavljeni na sajmu slastičarstva u Riminiju ove godine. Ono što posebno ističemo da je cijena takve jedne kuglice još uvijek samo 10 kn.

My Way Čokoladni Ponedjeljak nudi uz kavu i čokoladne deserte po 25 kn, a Slatka Srijeda predstavlja deserte različitih europskih i svjetskih zemalja i nudi kavu i desert po cijeni od 30 kn. Sve upućuje na to da od My Way ponude možemo očekivati još mnogo slatkih novosti!