Uživajte u bogatom božićnom stolu i bajkovitom ambijentu s jedinstvenim pogledom na glavni zagrebački trg u American Steak & Grill Houseu Hotela Dubrovnik
Zagreb je poznat po svojoj raznolikoj i zanimljivoj adventskoj ponudi primamljive hrane i pića, a svake godine svjedočimo novim, još atraktivnijim lokacijama na kojima želimo provesti blagdanska okupljanja. Jedno takvo mjesto koje oduševljava novom božićnom ponudom nalazi se u samom srcu grada – na njegovom glavnom trgu. Ovih blagdana American Steak & Grill House Hotela Dubrovnik postaje pravi mali božićni kutak. Poznati restoran Hotela Dubrovnik u blagdanskim vikendima koji su pred nama pripremit će najveći i najbogatiji bife stol koji ste vidjeli i to prepun slanih i slatkih delicija i specijaliteta spremljenih tako da oduševe i najzahtjevnija nepca.
American Steak & Grill House mjesto je koje gurmani vole ne samo zbog vrhunske gastro ponude, već i zbog ugodnog i toplog interijera u kojemu uvijek možete uživati s odličnim pogledom na gradsku vrevu Trga bana Jelačića koja je u ovo doba godine posebno magična. U bajkovitom ambijentu restorana koji nudi novo iskustvo bifea najveće zvijezde očekivano će biti sve vrste steakova iz redovne ponude restorana koje će se pripremati na licu mjesta, ali i klasičnije blagdanske poslastice pripremljene na njihov, originalan način. Naime, restoran Hotela Dubrovnik nudi ponudu koja je savršen spoj američke kuhinje i naše tradicije. Uz Tomahawk, T – Bone, N.Y. Stripsteak, File mignon ili Porterhouse steakove po kojima je American Steak & Grill House poznat, u bife ponudi naći će se i dimljeni losos na rikuli s kaparima, carpaccio od sabljarke s dresingom od meda i limuna, kremasta juha od bundeve s krutonima od kukuruznog kruha, zapečeni zagorski štrukli, škampi na buzaru, tradicionalna punjena patka s heljdinom kašom, punjena teleća plećka s gljivama i paprikom te još mnoge druge delicije prigodne za ukusan blagdanski ručak ili večeru.
Kreativan meni koji će dočekati goste American Steak & Grill Housea ne staje samo na slanim jelima. Slastice koje će se pripremati u Hotelu Dubrovnik savršeno će zaokružiti cijelu priču; od božićnog kuglofa, orahnjače i dubrovačke rožate do torte od sira ili do jedinstvene zvijezde menija – američke pite od jabuka. Ovaj neodoljivi specijalitet koji se može jesti i u toploj i u hladnoj verziji dodatno je obogaćen umakom od vanilije, a rijetkost je u klasičnoj zagrebačkoj gastro ponudi pa smo sigurni da će se za njega uvijek tražiti tanjur više.
Bife ponuda bit će dostupna od petka do nedjelje tijekom tri blagdanska vikenda u periodu od 17. prosinca do 2. siječnja što znači da u Hotelu Dubrovnik čak i na Novu godinu možete uživati svim osjetilima. U raskošnoj atmosferi blagdanskog bifea, Hotel Dubrovnik je ove godine za svoje goste odlučio pripremiti nešto drugačije, puno neposrednije od klasičnih hotelskih dočeka. Naime, htjeli su biti pristupačniji i osigurati čarobnu atmosferu ne samo hotelskim gostima već i svima onima koji uz vrhunsku hranu, bajkovit ugođaj, prigodnu glazbu i pregršt dobre volje žele dočekati 2022. godinu.
Za uživanje u bife delicijama American Steak & Grill Housea trebat ćete izdvojiti 199,00 kn po osobi, odnosno 499,00 kn po osobi za proslavu Nove godine, a u cijenu je uključena i čaša pjenušca. Za rezervacije i dodatne informacije pošaljite upit na email kavana@hotel-dubrovnik.hr ili nazovite na 01/4818 613 i rezervirajte svoje mjesto već danas.