VJERNA SVOM STILU

Brigitte Macron istaknula noge za susret s premijerom

20.11.2017 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon službena posjeta Ujedinjenim Arapskim Emiratima francuski predsjednički par vratio se u Pariz te su u ulozi domaćina zaželjeli dobrodošlicu libanonskom premijeru Sadu Haririju

U nedavnom posjetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u kojima je imala priliku posjetiti novoizgrađeni Muzej Louvre Abu Dhabi, prvu damu Francuske često se moglo gledati u zanimljivim primjercima kaputa i modnim dodacima, a dolaskom u Pariz uoči dočeka libanonskog premijera osvanula je u provjerenom modnom odabiru – strukiranoj haljini iznad koljena.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata kao velika ljubiteljica odjevnih komada s potpisom Louis Vuittona, Brigitte Macron i ovaj put iskazala je vjernost pariškoj modnoj kući odlučivši se za model haljine s detaljima poput upečatljiva patentna zatvarača na leđima i zlatnih gumbi.

Jednostavnoj, a istovremeno upečatljivoj haljini dugih rukava Brigitte je pridružila štikle u identičnoj nijansi haljine i s detaljem zanimljive, presijavajuće kopče.

Prva dama Francuske redovito inzistira na mladenačkom stilu, a usprkos kritikama ne odustaje od svojih omiljenih kombinacija. 'Da se oblači poput većine svojih vršnjakinja, Brigitte bi izgledala staro. Umjesto toga, ona izgleda mladenački, zdravo, moderno, elegantno i seksi', pohvalila je nedavno njezine odabire Kellie Hush, urednica australskog Harpers's Bazaara.

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia