NEPOGREŠIVA VICKI

Čak i kada putuje ona izgleda kao na modnoj pisti

01.08.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Iako ju se često može ugledati u crnim odjevnim komadima, slavna Victoria Beckham ovaj put odlučila se poigrati bojama u znaku printa pa je u zračnoj luci LAX još jedanput privukla pozornost odličnim stajlingom iz vlastite kolekcije

Slavna dizajnerica za svaku priliku bira trendi komade, najčešće one svoje, a slip-haljina u kojoj je odlučila putovati lako se može dobro isfurati za bilo koju drugu priliku. Nije tajna da je nekadašnja članica grupe Spice Girls uvelike promijenila svoj stajling kroz godine, a koliko se dotjeruje, ne čudi da je od jedne britanske aviokompanije osvojila titulu slavne dame koja uvijek putuje s najviše stila.

Glavna posebnost haljine tankih naramenica i plisiranog donjeg dijela leži u zanimljivom pop-printu crvenih, plavih i žutih tonova koji podsjeća na siluete žigica i žutih olovaka.

Ovu itekako zanimljivu haljinu Victoria je pažljivo stilizirala ubojitim štiklama Casadei pastelnoružičaste boje i modnim dodacima poput crne torbice na rame, zlatnog sata i sunčanih naočala predimenzioniranog okvira. Trendovsku bob-frizuru Victoria je i ovaj put stilizirala u valovitoj formi koju posljednjih mjeseci obožava nositi.

Kao po pitanju haljine, dodaci poput torbice i sunčanih naočala, također, djelo su njezina vlastitog brenda. Crna kreacija od svile pokazala se punim pogotkom za putovanje, a Victoria je ponovno dokazala kako putovati sa stilom u kreacijama s vlastitim potpisom.

Slavna obitelj Beckham ovih dana odlučila je trajno napustiti svoj luksuzan dom u Londonu uslijed renoviranja, zbog čega su ga odlučili na duže vrijeme zamijeniti onim u Los Angelesu.