IZGLEDA FANTASTIČNO

Dakota Johnson iznenadila je preobrazbom imidža, no promjena joj dobro stoji

30.08.2023 u 10:39

Bionic
Reading

Atraktivna zvijezda '50 nijansi sive' Dakota Johnson godinama je vjerna svojoj dugoj kosi raskošne čokoladnosmeđe boje i s mekim šiškama koje lijepo uokviruju njezino lice

Lijepa kći slavnih glumaca Dona Johnsona i Melanie Griffith briljira svojim modnim stilom kako na crvenom tepihu, tako i casual izdanjima, a sad je iznenadila novim lookom.

Nakon što su se pojavile fotografije na kojima je Dakota gotovo neprepoznatljiva s plavim kratkim bobom, svi se pitaju je li riječ o drastičnoj transformaciji ili se radi, kao što je to često slučaj s glumicama, samo o perici zbog potreba nekog novog projekta.

  • +4
Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

Na tim fotografijama svoju raskošnu smeđu kosu drastično je skratila te se sad ponosi platinastom nijansom a la Marylin Monroe.

Glumica danas mami uzdahe kao brineta u rasponu divnih nijansi čokolade i moke, no upućenijima je dobro poznato da je svoju karijeru započela kao plavuša, i to u sitcomu 'Ben and Kate', koji nije dugo opstao, filmu 'Društvena mreža' te u finalu 'Ureda'.

na sundance festivalu

Hit boja sjajno joj pristaje: Dakota Johnson servirala neodoljiva izdanja u duhu 70-ih

Pogledaj galeriju

Inače, još u prosincu 2022. uočena je u New Yorku na setu filma 'Daddio', sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi, scenarista i redatelja Christyja Halla, i u tom filmu nosi platinastoplavu bob frizuru sa zavjesa šiškama.

U svakom slučaju, za nju su obje boje kose sjajna opcija te neće pogriješiti i ako odluči postati plavuša poput svoje majke, holivudske zvijezde Melanie Griffith.

Inače, kako se pisalo, poduzetna Dakota je s filmskom producenticom Ro Donelly osnovala nezavisnu producentsku kuću TeaTime Pictures te su predstavile kratki film u povodu lansiranja vina Good Time. U njegovom nastanku asistirale ju joj sestre - Stella Banderas i Grace Johnson.