za one koji žele nešto posebno

Dolomiten Residenz Sillian: Savršeno Mjesto pod suncem

Bionic
Reading

Okruženi jedinstvenim planinskim svijetom Dolomita, u Sillianu ćete uživati u posebno velikom broju sunčanih sati, sportu, odmoru, zabavi...

Selo Sillian nalazi se u dolini Hochpustertal i na jugu graniči sa susjednom autonomnom regijom Južni Tirol. Osjetit ćete to jer ćete ovdje, okruženi jedinstvenim planinskim svijetom Dolomita, prilikom sporta i opuštanja uživati u posebno velikom broju sunčanih sati.

Alpski stil života karakterizira sobe i apartmane hotela Dolomitenresidenz. Drvo, koža, prirodan kamen i ručno izrađeni detalji stvaraju domaći ugođaj življenja okrenutog prirodi.

U središtu gurmanskih menija i tematskih švedskih stolova stoje neobične delicije i specijaliteti istočnog Tirola. Izabrani, prirodni sastojci i pomna priprema čuvaju cjelovit okus.

Akcija i opuštanje: Wellness za cijelu obitelj

Mjesto pod suncem je kao stvoreno za relaksaciju s cijelom obitelji. U hotelu Dolomiten Residenz Sillian to će Vam uspjeti bez po muke, na superior razini. Zabava za djecu i opuštanje za roditelje – ovdje to ide rukom pod ruku. Djeca starija od tri godine zajedno će se zabaviti uz stručnu pratnju u Häppi-Päpi-Mini-klubu, a za tinejdžere postoji poseban program. Djeci na raspolaganju stoji poseban zatvoreni bazen s ogromnim toboganom, dok će roditelji uživati u wellness programu.

Uživanje u sportu sa širokim pogledom

Za bicikliste rekreativce neposredno iza hotela proteže se biciklistička staza Drau. Biciklom u bepslatnom najmu odavde možete krenuti u sunčani grad Lienz. Ruta uz poneku strminu vodi dobro izgrađenom stazom. Vratiti se možete opušteno vlakom, zajedno s biciklom.

Visoko ćete se popeti planinarenjem i brdskim biciklom u Dolomitima oko Lienza i Sextena (Sesto). Ubrzanja će biti na rafting turi u čistoj, hladnoj riječnoj vodi.

Ljubitelje golfa očarat će prirodna kulisa u Dolomiten Golf Clubu Lienz, udaljenog oko 20 minuta od hotela. Vrhunski teren s 27 rupa ubraja se među najljepše u Austriji.

Između planina Hohe Tauern i Dolomita regija Istočnog Tirola diči se raznolikošću povezanom s prirodom i cijelom svojom raskoši. Užitak za sva čula: Gledajte, slušajte, osjetite, onjušite i okusite uz punu predanost. Odmor od svakodnevice počinje s prvim trenutkom.

  • +11
Sillian Izvor: Promo fotografije / Autor: ©Schultz-ski.at

Više informacija o odmoru u Austriji pronađite ovdje: www.austria.info

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal