NOVA GODINA, NOVI IMIDŽ

Došlo je vrijeme za promjene: Shawn Mendes odlučio se na drastičan rez - njegove kovrče sada su prošlost

09.01.2023 u 22:57

Bionic
Reading

Nakon što je ovog ljeta rastužio obožavateljice otkazavši zakazanu turneju kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje, kantautor Shawn Mendes sada ih je ponovno razočarao. Ljepuškasti pjevač ovoga je puta donio odluku kojom se odrekao svojeg zaštitnog znaka - raskuštrane, kovrčave kose

Nova godina, nove odluke, drži se toga očito i 24-godišnji pjevač Shawn Mendes koji je najnovijim fotografijama, koje su u Los Angelesu snimili paparazzi, ostavio doslovce u suzama svoje obožavateljice.

Kako se može vidjeti po snimljenim fotografijama ispred jednog kafića u Los Angelesu, gdje se slavni pjevač družio s prijateljima, Shawn Mendes u 2023. godinu je odlučio ući u potpunosti rasterećen, a to je u njegovom slučaju značilo da je obrijao svoju glavu i odrekao se prepoznatljivog imidža.

  • +3
Shawn Mendes Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Shawn Mendes, koji je ljetos otkazao i svoju turneju kako bi se mogao posvetiti svom mentalnom zdravlju, godinama je furao imidž s raskuštranom, kovrčavom kosom, koje se sada obožavateljice mogu sjećati jedino zahvaljujući fotografijama.

Društvene mreže ubrzo su se užarile, a njegove obožavateljice međusobno su dijelile tugu zbog toga što je Mendes napravio sa svojom kosom.

Neobičan je i outfit koji je isfurao, a koji se sastojao od tamnoplavih hlača, bijelog T-shirta, sivog kardigana i sivog šala, a sve je zaokružio kućnim papučama.