MALE TAJNE, PUNO NOVCA

Evo što je potrebno za haljinu s crvenog tepiha

20.05.2015 u 20:42

  • +3

Lupita Nyong'o

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovka Lupita Nyong'o sve je oduševila u zelenoj plisiranoj haljini na otvorenju 68. Filmskog festivala u Cannesu, ali oko takvog stajlinga treba se dobro potruditi

Lepršava kreacija, kojom je 32-godišnja glumica opet dobila sve pohvale publike i kritike, izrađena je u modnoj kući Gucci, a stilistica lijepe Lupite, Micaela Erlanger, otkrila je za T Magazin kako se stvara jedan takav glamurozni stajling i bira haljina.

Rekla je da posebno uživa raditi u Cannesu jer nema ni jednog događanja koje je tako glamurozno i na kojem stilisti imaju toliko mogućnosti. Dizajneri nude svoje haljine, a stilisti biraju i kombiniraju za svoje klijentice.

Lupita i Micaela zajedno su se odlučile za ime Gucci, odnosno kreativnog direktora te modne kuće Alessandra Michelea, koji je za slavnu glumicu izradio čak dvije haljine. Inspiraciju je pronašao u cvjetnoj Guccijevoj kolekciji s perjem te prozračnim materijalima, a dizajnerski tim posvetio je puno svog vremena da bi obje haljine bile savršene.

Prije konačnih odluka postojale su čak četiri verzije haljina. Nakon što je stilistica s glumicom odlučila koju haljinu želi, Gucci tim došao je u Cannes i počeo izrađivati fine detalje, a to je važno da bi haljina izgledala jedinstveno i odgovarala osobi koja je nosi.

I na kraju, Micaela Erlanger otkriva kako je na krovu hotela birala nakit Chopard i promatrala kako će se reflektirati na crvenom tepihu i odgovarati haljini.

Dakle, sve se gleda do najsitnijih detalja, a o novcu i cijenama najbolje je uopće ne razmišljati.