FASHION GURU

Za Andreu Šušnjaru velik je napredak složiti stajling u jednom tonu

  • 06.12.2017 u 12:25

  • Bionic
    Reading

    Otvorenje novog kina Splićanke su iskoristile da pokažu malo blještavila. Priliku nije propustila ni pjevačica Magazina Andrea Šušnjara te je došla u šljokičastom izdanju i zaogrnuta bundom, kao da ide na neki ludi tulum ili u neki od splitskih klubova, primijetio je naš Fashion Guru

    Za našu slatku Andreu Božić nikad ne prestaje. U to smo se mogli uvjeriti tijekom ove godine, kao i onih prijašnjih. Lako za to, navikli smo.

    Ovaj put je na otvorenje kina došla kao da ide na neki ludi tulum ili u neki od splitskih klubova. Možda je i išla kasnije u izlazak pa ta blještava haljina ipak ima smisla.

    • +14
    Otvaranje splitskog CineStara Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Damira Kalajžić

    Fascinacija bundama kod Splićanki je, koliko vidim, čak veća nego kod Zagrepčanki, a moraju se ipak zaštititi - znamo da bura tamo udara kao luda.

    Sva sreća da je ovaj put Andrea nekako uspjela biti u jednom tonu, što je za nju velik napredak, tako da možda sljedeće godine upoznamo neku novu Šušnjaru.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.