FASHION GURU

Franka je, brže-bolje, da joj netko ne kaže da nije u trendu, nabavila hit jaknu

  • 14.10.2024 u 15:23

  • Bionic
    Reading

    Da nema te seljačke navike, zagrebačke špice, ne bismo vidjeli barem nekoliko poznatih u javnosti, jer nije baš da ima nekih ludih događanja na kojima bi se mogli pojaviti

    Tako nas je opet ove subote uveseljavalo njih nekoliko. Znate već da me influencerice ne zanimaju, niti njihov stil, jer sve je to ionako odijevanje i slaganje stajlinga bez duše - malo je njih koji znaju posao, a oni su se već profilirali.

    No da se vratim na najveću zvijezdu ove špice, Franku, a ona je došla u bejzbol jakni, hitu ove sezone. Tako je i naša Franka brže-bolje, da joj netko ne kaže da nije u trendu, nabavila bejzbolicu.

    Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

    Po subotnjoj špici protegnula je nožice i gđa Todorić u plaštu i birkinici, što je sasvim dovoljno za malo glamura subotom, a bila je, naravno, tamo i nezaobilazna špicerica Ivančica Pahor.

    • +44
    Poznati na subotnjoj špici Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler/Cropix/Canva

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.