FASHION GURU

Glamur u karanteni: Za Nikolinu Pišek dokoni um đavolje je igralište

  • 14.04.2020 u 14:57

  • Bionic
    Reading

    U ovoj pomalo nadrealnoj situaciji u kojoj se nalazimo svatko krati vrijeme onako kako najbolje zna, a žene su prisiljene uskočiti u ulogu frizera i šišati partnere, djecu, sebe i bojati izraste. No da malo glamura nikad nije naodmet, pa ni kad si u kućnoj izolaciji, dokazala je Nikolina Pišek Ristović te je pokazala kako postići valove u kosi uz pomoć dječjih najlonki

    Kako je naša Pišekica rekla, dokoni um đavolje je igralište - sva sreća da ona nema đavolje primisli kao neki... Ona je ipak napravila nešto korisno za naše dame. Na jednostavan način pokazala je kako napraviti lude valove čak i ako nemate baš previše iskustva ili niste vješte jer ste jednostavno išle svaki tjedan kod frizera, a sad bome ne možete.

    Pletenice su idealne, ali još je lakše postići lokne svojim hulahupkama, čarapama… ili ako imate malu djecu, kao Nikolina, onda od njih posudite čarape.

    Znam da imate višak vremena, a ako ste k tome i nadobudne te imate potrebnu opremu, možete si napraviti frizuru za po doma jer se više ne možete gledate kose skupljene u rep ili punđu kakvu nam predlaže poznata zagrebačka frizerka Katica Topčić. Ona je pokazala kako doma napraviti ležernu frizuru za romantičnu večeru svaki dan, pa dok romantika potraje…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.