FASHION GURU

Jadranka Đokić, u haljini idealnoj za vruću ljetnu noć, još jednom pokazala da zaslužuje svaku pohvalu i da je svake godine sve bolja

  • 17.08.2020 u 13:03

  • Bionic
    Reading

    Rijetko se pojavljuje na crvenim tepisima, no zato glumica Jadranka Đokić svaki put modno briljira, a to je napravila i ovoga puta pojavivši se na otvorenju Sarajevo Film Festivala u lepršavoj večernjoj haljini mlade domaće dizajnerice Mirne Mihoković. Njezinom stajlingu primjedbu nije pronašao ni na kritike uvijek spreman Fashion Guru

    Imate ove instagramuše koje se naslikavaju svaki dan u bezbroj poza i mijenjaju krpice i kad idu na wc i iskreno nisu više zanimljive, a taj njihov lažni sjajni život rijetko koga može ostaviti bez daha. No zato nas bez daha svaki put iznova ostavi Jadranka Đokić - pojavi se na crvenom tepihu nekoliko puta godišnje i to je dovoljno za maksimalan učinak.

    Prošle godine na Sarajevskom filmskom festivalu zabljesnula je i pokorila mnoge uzvanice koje su se pomno sređivale i nabacile na sebe najbolje što su uspjele pronaći.

    Kao i prošle godine, i ove je Jadranka pokazala kako se dolazi na sarajevski crveni tepih. Njezina pastelna haljina, koja je lagana i prozračna, idealna je za vruću ljetnu noć. Otvorena leđa za malu dozu seksepila te frizura upotpunili su otvaranje ovogodišnjeg festivala.

    Jadranka je još jednom pokazala da zaslužuje svaku pohvalu i da je svake godine sve bolja i bolja.

    • +9
    26. Sarajevo Film Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.