UŽIVO

Javnost bi mogla vidjeti kraljevsku bebu već danas?

23.07.2013 u 11:14

Bionic
Reading

Očekuje se da bi već danas ispred bolnice St. Mary's u Londonu novopečeni roditelji Kate i William mogli predstaviti svoga sinčića

U službenom priopćenju s britanskog kraljevskog dvora naglašeno je da su Kate Middleton i beba dobro te da će tijekom noći ostati u bolnici, a očekuje se bi javnost mogla vidjeti maloga princa već danas, ako se majka i beba budu osjećali dovoljno dobro za povratak kući.

Ime kraljevske bebe još nije poznato, a nagađa se da bi moglo biti George ili James. Podsjećamo, na Williamovo ime čekalo se tjedan dana, a na Charlesovo čak mjesec dana.

Krštenje će biti u anglikanskoj crkvi, a kako kraljevska djeca imaju do šest kumova, među prvim kandidatima su princ Harry te Katein brat James i sestra Pippa.

Kate je rodila u ponedjeljak u 16 sati i 24 minute po lokalnom vremenu.

Vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton još nisu posjetili ni njeni roditelji, a ni kraljevska obitelj, no čini se da to što ju je posjetio frizer u bolnici St. Mary govori da će Kate izaći danas, samo je pitanje u koje vrijeme.

Ujutro je Kate posjetio i ginekolog kraljevske obitelji Marcus Setchell u 8:30 koji je morao potvrditi da Kate i dijete mogu danas izaći iz bolnice.

Danas bi se trebalo saznati i ime malom princu. Kladionice govore da su najviše ljudi glasali za Jamesa, Geogrea i Henryja.

Kraljica je izjavila da je presretna zbog rođenja praunuka, a Princ Charles je emotivno dodao da je sretan što je postao djed.