TOTALNO DRUKČIJE

Jeste li ikad vidjeli ovakvu minicu?

22.08.2013 u 12:16

  • +2

AnnaSophia Robb na setu serije

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Mlada glumica AnnaSophia Robb u prednastavku 'Seksa i grada', novoj seriji 'Carrieini dnevnici', glumi Carrie Bradshaw kao tinejdžericu

Ovih se dana počela snimati druga sezona serije na lokacijama u New Yorku, a 19-godišnja AnnaSophia plijenila je pozornost na setu u otkačenoj minici neobičnog uzorka i vrtoglavim štiklama ružičaste boje.

Baš kao i 'velika' Carrie koju je u kultnoj seriji 'Seks i grad' glumila Sarah Jessica Parker, mlada Carrie romantična je dušica koja obožava modu, izlaske i luda je za cipelama.

Kako je najavljeno u novoj sezoni serije, upoznat ćemo i mladu Samanthu Jones (glumi je Lindsey Gort).

'Nova sezona bit će puno provokativnija i uzbudljivija. Bit će tu dečki, ludih izlazaka i avantura. Samantha će pokvariti Carrie', najavila je AnnaSophia, piše HollywoodLife. U novoj sezoni pratimo doživljaje Carrie koja je prekinula sa Sebastianom (Austin Butler) i sad je u potrazi za zabavom.

Serija 'Carrieini dnevnici' snimljena je prema knjizi 'The Carrie Diaries' koju je napisala Candace Bushnell, autorica 'Seksa i grada', a na CW-u se počela prikazivati nakon prestanka emitiranja kultne 'Tračerice'.

U knjizi 'Carrieini dnevnici' buduća trendseterica nosi se s majčinom smrću, doživljava svoje prve ljubavi i zaljubljuje se u Manhattan.