U SVAKOM POGLEDU

Još jednom dokazali da su najljepši par

10.01.2015 u 10:28

Bionic
Reading

Olivia Palermo i njezin suprug Johannes Huebl snimili su video za novu kampanju kozmetike La Mer, a kraljica stila ujedno je otkrila i svoje beauty tajne

Kratki film nazvan 'Illuminating Moments' prikazuje kako se uvijek modno usklađeni par sprema za večernji izlazak, a lijepa je Olivia u intervjuu za In Style rekla kako se osjećala tijekom snimanja te kako njeguje svoju kožu.

Stilistica slavnih tako je rekla kako je snimanje videa sa suprugom bio pravi užitak: 'Oboje smo u ovim vodama već jako dugo, tako da imamo iskustva, ali smo ipak dali male savjete jedno drugome i lijepo se zabavili.' Objasnila je kako je kampanja snimana u New Yorku vrlo realna jer se njihovo spremanje za neki izlazak ne razlikuje puno ni u stvarnom životu.

Jedan od njezinih najvažnijih savjeta za njegu kože je taj da pazi na hidrataciju. Budući da puno putuje, Olivia kaže kako joj je koža često suha pa joj treba posebna njega, a uz kremice i ostalu kozmetiku, također pazi na prehranu koja uključuje puno voća i povrća.

Što se šminkanja tiče, uspješna stilistica otkriva kako se odlično zna sama našminkati, ali razlog tome je što već godinama radi s vrhunskim vizažistima i frizerima pa su joj otkrili razne trikove.

Posebno voli puderasta sjenila za oči i olovke umjesto tuševa jer najbolje odgovaraju njenoj koži i smatra da se u tome krije cijela tajna dobrog šminkanja – znati što nabolje odgovara određenom tipu kože. Svoje je otkrila kroz godine eksperimentiranja jer se voli igrati make-upom, baš kao i odjećom.