PRETJERUJU S RADOVIMA

Kako su Kate i William razljutili susjede

03.04.2013 u 17:55

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga vojvotkinja Catherine već neko vrijeme uređuju imanje Anmer Hall na sjeveru Norfolka, između ostalog i za bebu koju očekuju. No čini se da su se u radovima malo suviše zanijeli pa su se susjedi pobunili nakon što je kraljevski par odlučio javnu cestu na imanju pretvoriti u privatnu i zatvoriti ulaz u obližnju crkvu kojom se koriste mještani

Kako piše Gloria, susjede je razljutila odluka kraljevskog para Kate i Williama da prošire svoje imanje na sjeveru Norfolka i javnu cestu koja prolazi onuda pretvore u privatnu, a ulaz u obližnju crkvu, kojim se mještani oduvijek koriste, zatvore.

No nemirne je duhove bračni par navodno vrlo lako smirio donacijom oveće svote crkvi za izgradnju novog ulaza, a dogovorili su i gradnju zaobilazne ceste.


Kate i William odlučni su u namjeri da stvore savršen dom za svoje dijete koje se treba roditi u srpnju. Anmer Hall sadrži 10 soba i nalazi se na kraljičinom posjedu Sandringham. Izvor je za britanski Mirror rekao: 'Njihova je glavna briga privatnost. Žele se pobrinuti da mogu uživati u obiteljskom životu daleko od medijske pažnje i u prirodi.'

U uređenju će im pomoći poznati arhitekt Charles Morris, a Kate je već prošle godine kupila dvije vaze Imari, svaku za 160 funti. Vila je okružena velikim posjedom što će im dati i dovoljno privatnosti kako bi izbjegli incident od prošle godine kad su paparazzi uhvatili Kate u toplesu.

Osim uobičajene pomoćnice za čišćenje kuće, Kate i William ne planiraju zapošljavati dodatno osoblje, osim možda povremeno dadilju za dijete.