RODITELJI PRVI SAZNALI

Kate je trudnoću skrivala od kraljice!

04.12.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Roditelji Kate Middleton prvi su saznali sretnu vijest jer je Kate bila kod njih kada su počele jutarnje mučnine, a kraljica ju je doznala tek kada je vijest postala gotovo službena

Iako je u vrlo niskom stupnju trudnoće, Kate Middleton i princ William čak ni kraljici nisu priopćili sretnu vijest čim su saznali za nju. Kate se žalila na jutarnje mučnine pa je otišla do bolnice King Edward VII u kojoj će zbog mjera opreza biti zadržana nekoliko dana, piše Showbizspy.

Ipak, kada je saznala vijest, njezinoj sreći nije bilo kraja. Premda inače ne komentira natpise u tabloidima, kraljevska je palača reagirala objavivši: 'Mi ćemo objaviti službenu vijest, a ne Hollywood.'

Međutim njezini roditelji prvi su saznali da je njihova najstarija kći trudna jer je tada boravila u njihovoj kući.

'Trudnoća je u vrlo ranoj fazi i sretni par tek je nedavno saznao vijest koju su vrlo kratko skrivali od javnosti. Sada je najvažnije da Kate bude dobro i da miruje', rekao je izvor.

Nakon te vijesti čestitke stižu iz svih krajeva svijeta. Jay Carney iz Bijele kuće čestitao je vojvotkinji i princu Williamu, a simpatičnu poruku i čestitku poslao je i ministar vanjskih poslova Kanade, John Baird. 'Ovo je divna vijest koja će donijeti radost cijeloj obitelji, ali i diljem svijeta', rekla je premijerka Australije Jullia Gillard.