I TO BEZ DIJETE

Kate Middleton ekspresno se vratila na staru kilažu

30.08.2013 u 07:36

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea nije bila na dijeti nakon poroda, a budući da još uvijek doji, malo kilograma koje je dobila u trudnoći jednostavno su se istopili

Čini se da je Kate Middleton supermama! Početkom tjedna mediji su objavili njezinu fotografiju zadivljeni savršenom linijom koju je pokazala. Samo pet tjedana nakon što je rodila princa Georgea, vojvotkinja od Cambridgea snimljena je u šopingu šokiravši svijet svojom nevjerojatno vitkom linijom.


Us Weekly se poziva na izvor blizak kraljevskoj obitelji koji tvrdi da mlada mama nije ni pokušavala smršavjeti. 'Pet tjedana nakon što je rodila Georgea nitko ne bi rekao da je to žena koja je nedavno rodila', kaže oduševljeni izvor o supruzi princa Williama.

Tridesetjednogodišnja Kate izgledala je savršeno u uskim trapericama i crno-bijeloj prugastoj majici gurajući kolica na parkiralištu supermarketa.

'Kate još uvijek doji pa se ono malo kilograma koje je dobila u trudnoći jednostavno istopilo', objašnjava izvor. 'Nije bila na dijeti, ali je nakon porođaja nastavila s vježbanjem joge.'

Tijekom trudnoće Middleton se često šetala s njihovim psom Lupom i redovito vježbala jogu uz osobnog trenera.

Kate i princ William provode vrijeme u Angleseyju čekajući obnovu svog doma u apartmanu 1A u palači Kensington.