elegantna i chic

Kate Middleton opet briljira, a fantastičnu haljinu pronašla je kod svog omiljenog brenda

20.06.2023 u 14:09

  • +8

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DOUG PETERS / PA IMAGES / MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza od Walesa stigla je u Nacionalnu galeriju portreta koja je ponovno otvorila galeriju nakon opsežnog trogodišnjeg programa obnove. I ovog puta Kate je pokazala besprijekoran stajling, savršen spoj elegancije i chica

Princeza od Walesa itekako je pronašla svoj stilski put koji svakodnevno pokazuje odličnim modnim izborima te nastavlja debitirati s novim komadima koji su vrlo slični prethodno nošenim dizajnima. Nadovezujući se na dan prije nošenu Alessandra Rich haljinu, sada je otvorila National Portrait Galeriju, a sasvim prikladno okrenula se jednom od svojih omiljenih brendova, britanskom Self-Portraitu.

Ovog puta izbor je pao na zanimljiv spoj krojeva i materijala koji su predstavljali spoj elegancije i chica, vječne klasike i trenda.

Midi plisiranu suknju spojila je s bijelim sakoom od buklea koji je bio ukrašen crno i sjajno prošivenim rubovima i džepovima te imao i niz identičnih gumba. Za dolazak u Nacionalnu galeriju portreta, koja je bila zatvorena tri godine zbog opsežnog program obnove, Kate je odabrala je jednostavne biserne naušnice u obliku suze brenda Heavenly London, a kosu je jednostavno raspustila dok je u ruci nosila maleu crnu Chanel torbicu.

Kate u svom ormaru ima nekoliko ovih kombiniranih haljina sa sakoom i plisiranom suknjom i lako je shvatiti zašto je obožavateljica ove modne kombinacije. Bukle tkanina u boji slonovače i ukrašena detalja na džepovima izgleda tako elegantno i chic, a plisirana suknja daje točnu potrebnu dozu ženstvenosti i razigranosti.

Stajling je zaokružila svojim vjernim crnim Aquazzura salonkama s mašnom, modelom koje također voli i vojvotkinja od Sussexa.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL; JOHN PHILLIPS / PA IMAGES I POOL / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA