CIJENA? PRAVA SITNICA!

Kate Middleton preuređuje kuću i uživa u trudnoći

30.03.2013 u 19:21

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton već je gotovo šest mjeseci u drugom stanju, a nakon mučnina na početku trudnoće, sada konačno uživa u drugom stanju. Tako se bacila na preuređenje doma

Kako otkriva izvor blizak kraljevskoj obitelji, 31-godišnja Kate posvetila se preuređenju dijela Kensingtonske palače, gdje će ona i William živjeti kada stigne dijete, piše Hello magazine. Kate je jednom prilikom izjavila: 'Odlično se provodim!'

Nakon što je početak trudnoće provela u mučninama te čak završila u bolnici, Kate se sada očito dobro osjeća te se u potpunosti posvetila biranju namještaja i boja za zidove, a najviše je veseli kupnja dječje sobe.

Prema pisanju Hello magazinea, pretpostavlja se da će cijelo preuređenje koštati oko milijun funti, odnosno oko devet milijuna kuna. Palača u kojoj će živjeti ima čak 21 sobu, prostire se na četiri kata, a ima i privatni ograđeni vrt.

Kensingtonska palača nekada je pripadala sestri kraljice Elizabete, princezi Margareti i njezinu suprugu, lordu Snowdonu, a kasnije je u njoj živjela i Diana sa sinovima.