PRIJATELJICA TVRDI:

'Kim nije planirala dojiti, ali je čula da se tako lakše mršavi'

27.06.2013 u 10:13

Bionic
Reading

Prošlo je tjedan dana otkako su Kim Kardashian, Kanye West i njihova beba North izašli iz bolnice, a prema riječima prijatelja, 32-godišnja se zvijezda realityja sjajno snašla u ulozi majke

Kim, Kanye i njihova djevojčica smjestili su se nakon izlaska iz bolnice u raskošnoj vili Kris Jenner na Hidden Hillsu, navodi Daily Mail. Iako roditelji provode svaki trenutak sa svojom bebom koju od milja zovu Nori, također su angažirali medicinsku sestru koja im je na raspolaganju 24 sata dnevno, piše časopis Us Weekly.


'Kim ne može vjerovati kako se brzo snašla kao majka. Uživa u majčinstvu i stalno je doji. Tako je sve više vezana uz Nori', izjavila je za Us Weekly Kimina prijateljica Robin Antin.

'Kada sam došla k njoj, držala je bebu. Rekla sam: 'O, moj Bože, tako si prirodna!' Kim je rekla: 'Znam, tako je čudno.''

Kimina sestra Kourtney (inače majka dvoje djece) potaknula je Kim da počne s dojenjem.
'Kim nije planirala dojiti, ali je Kourtney velika zagovornica dojenja', izjavio je izvor za časopis Life&Style. 'Objasnila joj je kako će joj dojenje pomoći da smršavi.'

Za Kaynea je rođenje njegove djevojčice North bilo jako emotivno iskustvo pogotovo jer se sjetio svoje majke Donde koja je 2007. umrla u 58. godini.
'To ga je podsjetilo koliko mu nedostaje majka i poželio je da je živa pa da može vidjeti njegovu prekrasnu djevojčicu.'

Kanye, čiji je novi album 'Yeezus' ovog tjedna osvojio vrh Billboardove ljestvice, uči mijenjati pelene.
'Reper mijenja pelene', piše časopis People.

Kim i Kanye trenutačno žive s njezinom majkom Kris, očuhom Bruceom i njezinim polusestrama Kendall i Kylie, no sestre Kourtney i Khloe redovito posjećuju mlade roditelje i pokušavaju pomoći.

People piše kako će se Kim i Kanye uskoro privremeno preseliti u iznajmljenu kuću dok se ne obnovi njihova devet milijuna dolara vrijedna vila u Bel Airu.

Časopis također navodi da je Kanye zaprosio Kim nekoliko dana nakon što se rodila North. Par navodno planira vjenčanje ovog rujna u Parizu, javlja The Sun.