FASHION GURU

Kraljica svih crvenih tepiha je jedna i jedina Jennifer Lopez, a izgleda k'o avion

  • 26.02.2019 u 12:09

  • Bionic
    Reading

    Ovogodišnji Oscari možda su bili i najdosadniji, ne samo što se tiče same ceremonije, već i što se tiče crvenog tepiha

    Nisam baš bio impresioniran kreacijama, a i neke velike zvijezde, za koje sam jedva čekao da vidim što će odjenuti, nisu se pojavile. Možda su došle na party, ali na tepih crveni nisu. Poput, recimo, Nicole Kidman i Cate Blanchett ili Julije Roberts, koja se srećom pojavila kao prezenterica.

    Allison Janney

    Budući da je ove sezone odijelo hit, popularna glumica nije pogriješila kada se odlučila za ovakvu varijantu večernje haljine. Jednostavan, ali zaista odličan stajling upotpunila je dijamantićima kuće Chopard.

    Charlize Theron

    Da je vladarica crvenog tepiha, to nije ništa novo, a imala je sreću pa se ove godine nije pojavila Nicole Kidman, tako da su sve oči bile uprte u nju. Odlučila se za svijetloplavu haljinu otvorenih leđa Dior Couture i Bulgarijev nakit, ali najviše pozornosti je privukla zbog nove frizure i boje kose. No mora se priznati da bivša manekenka itekako zna nositi odjeću i pozirati, a da to izgleda - filmski.

    Brie Larson

    29-godišnja glumica koja već na polici ima Oscara za ulogu u filmu 'Room' ovaj put se ležerno šetala i, siguran sam, uživala bez stresa. Srebro je također veliki trend, a kada to napravi Hedi Slimane za Celine, onda to mora itekako dobro izgledati.

    Emma Stone

    Omiljena američka glumica dobila je Oscara za 'La La Land', a i ove godine bila je nominirana, tako da su joj ovakvi događaji pod normalno. Nakon ne baš laskave kreacije s Oscara 2018. ove godine je popravila dojam u haljini s potpisom kuće Louis Vuitton. S minimalno make upa i bez nakita, izgledala je kao da se na brzinu sredila, a možda i jest.

    Jennifer Lopez

    Kraljica svih crvenih tepiha je jedna i jedina J. Lo. Ona nije nikad bila nominirana, vjerojatno ni neće, ali zato je uvijek najfotografiranija. Popularnost joj ne pada, ima novog frajera i izgleda kao avion u ovoj mozaičnoj haljini Toma Forda.

    Kiki Layne

    Još jedna mlada glumica koja nije bila nominirana, ali je njezina kolegica iz filma Regina King dobila Oscara za film 'If Beale Street Could Talk'. Kiki možda nije osvojila kipić, ali je zato dobila sve pohvale za nježnoroza skulpturalnu haljinu Ateliera Versace.

    Michelle Yeoh

    Poznata kineska ljepotica na ovogodišnjoj dodjeli pojavila se kao prezenterica u raskošnoj haljini Elieja Saaba i s Chopardovim nakitom. Zvijezda filma 'Tigar i zmaj' te novih epizoda kultne serije 'Zvjezdane staze' i u 57. godini itekako može parirati mlađim kolegicama.

    NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

    Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

    Pogledaj galeriju

    Najbolje odjeveni muškarci na oskarovskom crvenom tepihu

    Navikli smo da se žene sređuju za red carpete, ali bome su se ove godine i muškarci itekako potrudili, a na neke mačo frajere mogli bi se i naši ugledati. Tako se Aquaman Jason Momoa, visok skoro dva metra, pojavio u roza baršunastom smokingu s potpisom modne kuće Fendi - pa neka njemu netko kaže da roza ne mogu nositi i frajeri.

    Mark Ronson, koji je dobio Oscara za najbolju pjesmu, a dijeli ga s ostalima koji su radili na filmu 'Zvijezda je rođena', pojavio se u ludom smokingu koji je upotpunio Chopardovim nakitom i cipelama Roger Vivier.

    Jedan od prezentera, 'Kapetan Amerika' Chris Evans pojavio se u pastelnopetrolej boji baršunastog smokinga i crnim hlačama, izgledom i ponašanjem pokazujući kako izgleda pravi džentlmen.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.