MODNA MILJENICA

Kraljica ulične mode otkriva tajnu svog sjajnog stila

05.02.2016 u 10:48

Bionic
Reading

Miljenica modne industrije Olivia Palermo u razgovoru za magazin Glamour, između ostalog, otkrila je na koji način uspijeva postići savršen look u svakoj prilici i kako se našla u svijetu mode

Miljenica modnog svijeta Olivia Palermo pažnju javnosti privukla je reality emisijom 'The City', nakon koje je krasila kampanje brendova Mango i Rochas. Također, Olivia je tijekom godina ostvarila modnu suradnju s brendovima Aqazzura, BaubleBar i Ciaté, a ponajviše zbog višegodišnjeg bivanja na listama najbolje odjevenih žena, te paralelno uređuje svoju lifestyle stranicu. Danas Olivia Palermo upravo upisuje novu recku u svom modnom dosjeu kao dizajnerica kolekcije Chelsea28 za brend Nordstorm

Inspiraciju za kolekciju koja će svjetlo dana ugledati ove veljače pronašla je u modnim 70-ima i šik stilu kakav njeguju Francuskinje.

Njezin modni ormar predmet je zavisti brojnih modnih ovisnica, a na pitanje kako bi stilizirala baloner od brušene kože, Olivia otkriva: 'Obožavam slojevit stil oblačenja pa bih komad kao što je kožni baloner stilizirala uz vesta-dolčevitu predimenzioniranog ovratnika i visoke čizme iznad koljena ili štikle sa špicom i visokom potpeticom.'

Njezina glavna modna odlika leži u pomno složenim, privlačnim kombinacijama u gotovo svakoj prilici. 'Već u ranoj dobi mama me je uvjerila kako je važno uvijek biti pravilno obučen kada napuštaš dom, bez obzira na doba dana. Čak i ako govorimo o odlasku do zračne luke, dućana ili odlaženju u cik zore, želite izgledati i osjećati se najbolje', otkriva Olivia.

U procesu odrastanja, otkrila je, željela je postati sportska komentatorica, no glavni krivac za odabir sadašnjeg zanimanja njezina je teta koja je radeći u njujorškoj aukcijskoj kući tada mladu Oliviju upoznala s modnim svijetom, a sve ostalo je povijest.

Iako se svijetu premijerno predstavila kao akterica reality emisije nakon koje je počela surađivati s dizajnericom Diane von Furstenberg, na pitanje jesu li su joj ljudi iz modne industrije spočitavali reality prošlost, a samim time ne shvaćali je ozbiljno, Olivia je priznala da se nije susretala s predrasudama i da ju krasi mentalitet koji se odnosi na težak rad, rano lijeganje u krevet i fokusiranost, ostavljajući da njezin posao govori sam za sebe.

Uspjesima Olivije Palermo doprinosi i suprug Johanees Huebl, s kojim ne prestaje vladati listama najbolje odjevenih parova u svijetu.