ZA SVAKI STAS

Laska svima: Ova chic ljetna haljina iz Zare odlično je rješenje i za zrelije dame

25.07.2024 u 17:19

Bionic
Reading

Najomiljeniji brend Inditexa redovito nas stavlja na slatke muke kad se radi o ljetnim haljinama koje možemo nositi od jutra do sutra

Haljine su bez sumnje najomiljenija ljetna opcija jer su praktične, udobne i ne stvaraju nam probleme oko slaganja kombinacija.

Zarina divna haljina na pruge, odličan je ulov za dame svake dobi, a sjajno će vam doći i kao spasonosno rješenje i na ljetovanju jer je možete nositi i s espadrilama, natikačama, japankama, sandalama na petu...

Ovisno o stiliziranju možete je nositi ležerno, a uz pomoć dobro osmišljenih dodataka savršena je i za ljetne izlaske.

Carmen Gimeno, omiljena španjolska 50 plus influencerica dobro je poznata po ludo dobrim kombinacijama za koje redovito dobiva brojne komplimente, a među njezinim omiljenim komadima su svakako i haljine.

Sjedokosa modna ikona tako je s puno stila pokazala kako nositi chic haljinu s potpisom Zare, njezinog omiljenog brenda.

Laskav kroj s preklopnim V- ovratnikom, midaxi duljina, trendi prugice i udobna mješavina viskoze čine je idealnom opcijom za mjesece koji su pred nama, a dolazi i po posve pristupačnoj cijeni, od 39.95 eura.

modni zicer

Ovo su jedine haljine koje pristaju baš svakoj figuri, a Zara ima najljepše modele sezone

Pogledaj galeriju

Carmen ju je uparila s hit natikačama nadahnutima dizajnom kultnog modela Hermès Oran, Zarinim remenom koji ističe struk i efektnom ogrlicom od koralja, također s potpisom Zare.

Ljetni klasici su uvijek in

Inače, spomenite natikače Oran već neko vrijeme ne silaze s trona najpopularnijih ljetnih klasika, što nimalo ne čudi jer su ženstvene, udobne i uklapaju se u svaki stil. Dizajnirao ih je Pierre Hardy 1997. godine kao dio kolekcije Hermès Year of Africa, no ostale su relevantne i danas, a slični modeli mogu se pronaći u brojnim high street trgovinama.

Carmen je kosu podignula u ležernu ljetnu frizuru, a nije zaboravila niti na svoje omiljene detalje - crveni ruž i sunčane naočale u retro stilu.

Kao i uvijek komplimenti nisu izostali na račun chic looka omiljene modne ikone iz Bilbaa.