POVRATAK SA STILOM

Lijepa princeza pokazala dva besprijekorna stajlinga u istom danu

24.08.2018 u 13:20

Bionic
Reading

Dok je njezina šogorica s obitelji uživala u ljepotama rezervata Nynas Nature, buduća švedska kraljica, princeza Victoria, marljivo je obavljala kraljevske angažmane zablistavši u dvije modne kombinacije u istom danu

Povratak dužnostima nakon ljetne pauze, 41- godišnja švedska princeza Victoria započela je posjetom međunarodnog instituta za vodu u Stockholmu, a navedenom prigodom plijenila je pažnju javnosti u lepršavoj ljetnoj kombinaciji.

Mornarski plavu haljinu, buduća švedska kraljica kombinirala je uz predivnu suknju dužine midi – djelo danske dizajnerice Malene Birger.

  • +7
Princeza Victoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plisirana bijela suknja ukrašena dvobojnim chevron uzorkom pokazala se punim pogotkom, a cjelokupno izdanje Victoria je zaokružila tamnoplavim sandalama s remenčićima, ručnim satom i velikom torbom u bež boji.

Večernje sate, koji su bili rezervirani za otvaranje međunarodnog kazališnog festivala Bergman, Victoria je označiča u elegantnoj bijeloj kombinaciji.

Svilena suknja A-kroja ukrašena uzorkom freski dominirala je stajlingom švedske princeza, a nju je nosila uz tanku bluzu i narančaste komade poput pismo torbe i siletto cipela u špic.