U ŠESTOM DESETLJEĆU

Madonna zablistala kao zaštitno lice Versacea

06.12.2014 u 13:05

Madonna

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia.hr

Bionic
Reading

Iako je samo četiri godine dijele od ulaska u sedmo desetljeće života, pop kraljica ne posustaje. Najnovije fotografije, koje je Madonna napravila za Versace, čime je četvrti put postala njihovo zaštitno lice, dokazuju da je riječ o zvijezdi koja još uvijek ima što pokazati

Senzualne fotografije za kampanju proljeće/ljeto 2015. u Velikoj Jabuci napravio je poznati modni dvojac Mert & Marcus, a Madonna je tako zamijenila Lady Gagu (28) jer šefica kompanije Donatella Versace (59) smatra da je pjevačica prava ikona. 'Oduševljena sam što je ona moja prijateljica i presretna jer će najutjecajnija umjetnica biti zaštitno lice Versacea', rekla je Donatella, dok je Madonna, kojoj je ovo četvrti put da je zaštitno lice ove kompanije, rekla da joj je uvijek uzbudljivo biti odjeven od glave do pete u Versace.

Mnogi su komentirali kako na crno bijelim fotografijama Madonna izgleda bolje nego ikad. Pozirala je s vatrenim pogledom u očima, dok su proljetne Versace kolekcije naglasile njezinu ženstvenost. Zasad nije poznato za koju je svotu podebljala svoj bankovni račun, no zna se da i dalje zarađuje najviše u svijetu šoubiznisa, a njezini godišnji prihodi iznose i do 125 milijuna dolara.

Pjevačica je ljetos prekinula vezu s čak 30 godina mlađim Timorom Steffensom, a često ističe kako joj, osim ljubavi, u životu najveće blago predstavljaju kći Lourdes (17), koju ima iz veze s plesačem Carlosom Leonom i sin Rocco (14) kojeg ima iz braka s redateljem Guyom Ritchiem (45) te posvojeni osmogodišnjaci David i Mercy.