NAGLOST I NESTRPLJIVOST

Merkur je u Lavu, a to ide na ruku Ovnovima, Strijelcima, Blizancima i Vagama

07.07.2024 u 07:24

Bionic
Reading

Merkur je 2. srpnja napustio Raka i ušao u Lava, u kojem će ostati do 25. srpnja. Potom će preseliti u Djevicu, ali će 5. kolovoza retrogradno krenuti prema Lavu i u njemu opet boraviti od 15. kolovoza do 9. rujna

Prolazeći tim znakom nadahnut će vas da razmišljate kreativno, da budete direktni i pomalo teatralni.

Merkur je planet komunikacije i misaonih procesa. Povezan je s umom, načinom razmišljanja i komuniciranja, stilom učenja i organiziranja dnevnih zadataka. Dok je boravio u povučenom i osjetljivom Raku, donosili ste odluke temeljem osjećaja, no ulaskom u vatrenog Lava pozornost seli iz unutarnjeg svijeta na vaš javni život.

Pogledaj detaljni horoskop

Ovaj tranzit potiče vas na dijeljenje ili nametanje svog mišljenja. Čak će se i oni koji su inače povučeni ohrabriti, izražavati samouvjerenije i kazati ono što se dugo ustručavaju. Pojedinci koji su po prirodi dominantni bit će još glasniji no inače i skloniji zapovijedanju.

Idućih tjedana bit ćete nagli, nestrpljivi i brzi na jeziku. Lavlji Merkur traži publiku i pažnju. Rado ćete se nadglasavati u nastojanju da dominirate.

Istupat ćete strastveno i dodavati pričama sočne detalje kako bi bile što dramatičnije. Ljutit ćete se ako vas netko ne bude slušao, ali i sami ćete ponajviše slušati sebe.

  • +10
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bit ćete uvjereni da ste u pravu i da vam ljudi duguju poštovanje. Poklanjat ćete pažnju onima koje smatrate važnima, a pojavnost i forma bit će vam važniji od sadržaja. Takav pristup u sprezi s jakim egom donosi nesmotrenost i pogreške u zaključivanju.

  • +5
Angelina Jolie je Blizanac, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Merkur u Lavu podržava same Lavove, a još više Ovnove, Strijelce, Blizance i Vage. Rođeni u tim znakovima izborit će se za priliku da ih se čuje i za uspjeh u društvenim i javnim aktivnostima. Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci s druge strane nailazit će na više izazova. Lako će gubiti živce, ulaziti u jalove rasprave i donositi ishitrene odluke.