ELEGANTNA I SEKSI

Mila Elegović očarala dobrim izgledom

04.09.2014 u 12:20

Bionic
Reading

Na koncertu Ronalda Brausa posebna gošća bila je glumica i pjevačica Mila Elegović koja je sve zaintrigirala svojom pojavom

Proteklog vikenda, na otoku Sv. Andrija koji slovi kao najljepši rovinjski otok, održano je 14. izdanje koncerta 'Ronald Braus i gosti'. Riječ je tradicionalnoj manifestaciji koju punih četrnaest godina organizira Turistička zajednica grada Rovinja, uz potporu hotelijersko-ugostiteljske kuće Maistra.

U sklopu ovog glazbeno-scenskog događaja, uz baritona Ronalda Brausanastupila je glumica Mila Elegović koja se publici predstavila svojimdvjema autorskim pjesmama. Otkako je krenula u glazbene vode, Mila ne skriva neizmjernu sreću te uživa u svakom novom glazbenom izazovu.


Braus je uz pratnju Darijana Ivezića izveo nekoliko skladbi i dueta sa sopranisticom Ljiljanom Čokljat čiji je suprug, glumac Velimir Čokljat publici podario prekrasne stihove. Nešto mlađe oduševila je mlada dizajnerica Nikolina Poropat koja je predstavila svoju kolekciju pod nazivom 'Feeling fashion'.