JADE SWIM

Minimalizam je na cijeni: Slavne ljepotice ne mogu odoljeti kupaćim kostimima ovoga brenda

16.06.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Minimalistički, luksuzni i svestrani riječi su kojima dizajnerica Brittany Kozerski opisuje svoj brend kupaćih kostima Jade Swim što se može pohvaliti pravom vojskom slavnih obožavateljica

Prije osnivanja popularnog brenda kupaćih kostima Kozerski je obnašala funkciju modne urednice prateći tržište kupaćih kostima, stoga se sa sigurnošću može tvrditi da je itekako znala ono što mu nedostaje.

Vlastiti brend kupaćih kostima Jade Swim osnovala je 2016. godine nakon što je na tržištu uočila nedostatak linije visokokvalitetnih, minimalističkih kupaćih kostima koji se s lakoćom mogu upotrijebiti za svakodnevno odijevanje.

'Modnom tržištu poželjela sam predstaviti liniju kupaćih kostima u stilovima koji oblikuju i naglašavaju žensku figuru, daju minimalne linije od sunčanja i neprimjetno se kombiniraju s osnovnim odjevnim komadima u ormaru', izjavila je američka dizajnerica u intervjuu za magazin InStyle.

Svestranost na stranu, kupaći kostimi brenda Jade Swim također su vrhunske kvalitete. Izrađeni su od luksuzne tkanine koja obećava zadržavanje originalnog oblika, što u pravilu znači da se neće raširiti nakon nekoliko nošenja, a stižu i s ugrađenom UV zaštitom te su otporni na klor, losione, ulja za sunčanje i sve vanjske čimbenike koji mogu narušiti originalan izgled kupaćih kostima.

Ljubiteljice modnog minimalizma, ali i maksimalizma, zasigurno će se zaljubiti u brojne stilove kupaćih kostima koje nudi ovaj američki brend, a oni između ostalog uključuju bezvremenske komade poput jednodijelnog kostima nazvanog Nova, koji istovremeno predstavlja bodi, ili lako nosive bikini topove poput najprodavanijeg modela The All Around Bandeau, a koji na tijelu ostavlja minimalne linije od sunčanja.

'Naše klijentice također ga znaju nositi kao donji komad pri slojevitom stilu odijevanja', ističe Kozerski, a navedeni model bikini topa nedavno se pojavio i na naslovnici svibanjskog izdanja magazina Town & Country s Gwyneth Paltrow u glavnoj ulozi.

Uz navedene kupaće kostime, jednodijelni model nazvan The Collision Kozerski naziva svojim najdražim dizajnom.

'Inspiraciju za njega pronašla sam u vintage haljinama, pretvorivši ih u kupaći kostim. Ovaj kupaći kostim na jedno rame s naborom po sredini pokazuje samo dio kože. Nošen s trapericama ili suknjom s izrezom koji završava tik ispod struka daruje jedinstven, a istovremeno minimalistički izgled', izjavljuje dizajnerica, čiji se omiljeni kupaći kostim trenutno nalazi po sniženoj cijeni u ponudi poznate modne trgovine Matches Fashion.

Također je vrijedno spomenuti da je u četiri godine od lansiranja brenda Jade Swim uspjela prikupiti impresivnu vojsku slavnih obožavateljica koje uključuju članice klana Kardashian, Chrissy Teigen, Kaiu Gerber, Molly Sims, Lili Reinhart i brojne druge.