NOVA MODNA IKONA

Mlada oskarovka ukrala šou na crvenom tepihu

19.07.2016 u 17:28

Bionic
Reading

Švedska glumačka senzacija Alicia Vikander, osim što se nedavno okitila Oscarom, može se pohvaliti ulogom u novom nastavku franšize 'Jason Bourne' na čijoj se premijeru u Las Vegasu pojavila u zadivljujućoj tamnoplavoj toaleti

Osim glumačkim talentom i krhkom ljepotom, Alicia Vikander već neko vrijeme osvaja i modnim stilom koji ju je visoko vinuo na liste najbolje odjevenih holivudskih zvijezda. Na premijeri novog nastavka filma 'Jason Bourne' u Las Vegasu najnovijom haljinom plijenila je pažnju.

Uska haljina upečatljive tamnoplave boje i s crnim detaljima djelo je luksuzne modne kuće Louis Vuitton. Upravo u kreacijama ove francuske modne kuće Alicia se često može vidjeti na crvenom tepihu, što nimalo ne čudi s obzirom na to da već neko vrijeme nastupa kao njihovo zaštitno lice.

Haljina ima prorez i srebrni lokot po sredini skromnog dekoltea. Crni detalji koji ukrašavaju gornji dio haljine svoje su mjesto našli i u donjem dijelu, s bočnih strana glumičine krhke figure.

Haljina napravljena je isključivo za Aliciju, a slična kreacija našla se u novoj resort kolekciji modne kuće. Ova brineta očaravajuće ljepote ovaj je put odlučila igrati na kartu seksipila koji je postigla valovitom poluzalizanom frizurom i make-upom u znaku crnog tuša za oči. Jednostavnost haljine dodatno je pokušala razbiti visećim dijamantnim naušnicama i narukvicom identična stila.

U najnovijem nastavku filmske franšize 'Jason Bourne' ova Šveđanka tumači ulogu agentice CIA-e Heather Lee koja radi pod vodstvom šefa, glumca Tommyja Leeja Jonesa