AMBICIOZAN

Može li Kim Kardashian ispuniti sva njegova očekivanja?

30.04.2014 u 10:45

Bionic
Reading

Kanye West želi od Kim Kardashian napraviti novu veliku modnu ikonu, no prije toga, ako je vjerovati glasinama, par će se vjenčati već sljedećeg tjedna

Kako prenosi Showbizspy, Kanye od svoje zaručnice planira stvoriti nasljednicu Coco Chanel
 
'Kanye vjeruje da bi Kim mogla postati nova Coco ako to zaželi. Kim se posljednjih nekoliko godina educira po pitanju mode pomoću Kanyeovih smjernica. Posebno je puno učila o visokoj modi. Misli da bi mogla nastaviti stopama klasičnog francuskog chica, čija je predstavnica Coco', kaže taj izvor.

Slavni reper sebe smatra velikim znalcem po pitanju mode te svoje znanje želi prenijeti Kim Kardashian.

'Kim je spremna za nove stilske transformacije i Kanye je užasno ponosan na nju zbog toga. On želi da njih dvoje postanu milijardu dolara vrijedan par. I to će i postati', kaže jedan izvor.

Inače, velika se prašina digla kad su se na naslovnici Voguea pojavili Kim i Kanye.
 
U razgovoru za Financial Times iskrena je bila i 73-godišnja Grace Coddington, legendarna kreativna direktorica magazina Vogue, svjesno, ali vjerojatno s posve drugačijom namjerom usporedivši slavnu reality zvijezdu s običnim ljudima u podzemnoj željeznici.

'Ovo je Vogue. I doista smatram da Kim Kardashian predstavlja ovaj trenutak naše kulture. Fascinira me na isti način na koji me fasciniraju ljudi na ulici ili u podzemnoj’, objasnila je Coddington.