Kelly Rutherfod

Najljepša cvjetna haljina i hit cipele za jesen: Ikona tihog luksuza ima oko za hit komade

17.09.2024 u 10:57

  • +2

Kelly Rutheford

Izvor: Profimedia / Autor: APL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Kelly Rutherfod pokazala je još jedna pažnje vrijedan stajling. No, ovog puta ne iz lifta već sa londonskog Tjedna mode. Ali s jednakim 'wow' efektom

Nakon dugog iščekivanja drugi po redu grad u modnom kalendaru otvorio je svoja vrata i ugostio mnoštvo poznatih imena, modnih mogula i besprijekorno stiliziranih zvijezda s A-liste. Tjedan mode u Londonu započeo je 13. rujna, a do svog zadnjeg dana predstavio je neka od najpoznatijih dizajnerskih imena u industriji, obasjao svjetlo na nadolazeće, a ujedno poslužio i kao odredište za sve one koji vole blještavilo, glamur i eklektičnu modu.

Estetika tihog luksuza

Kelly Rutherford, 55-godišnja Amerikanka najpoznatija po ulozi u kultnoj seriji 'Tračerica', nije mogla proći nezamijećeno. Kelly je početkom godine postala je novom modnom ikonom praktički 'preko noći'. Karijeru joj je obilježila uloga Lily van der Woodsen, a kao majka Serene van der Woodsen (Blake Lively) bila je svojevrsna pionirka danas iznimno popularne estetike tihog luksuza.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Kada je počela objavljivati selfije na društvenim mrežama i postala pravi hit. Njezini outfit selfiji iz lifta privukli su pažnju obožavatelja svih dobnih skupina, a na TikToku je zaradila titulu 'Birkin mame'.

Elegancija u Londonu

A Kelly od dobrog stila ne odustaje, dapače, niže sjajne stajlinge gdje god se pojavila. Kelly je jedna od redovitih posjetiteljica velikih modnih događanja diljem svijeta, a prestižnu modnu reviju Emilije Wickstead na Tjednu mode u Londonu nije mogla propustiti.

Simpatična glumica odlučila se za cvjetnu haljinu koja je savršeno upotpunila njezino nasmijano lice. Mnogi su se složili kako je Kelly Rutherford kanalizirala glavne vibracije Lily van der Wooden u midi haljini s cvjetnim printom i brogue cipelama na petu.

Haljina cvjetnog uzorka

Haljina bez rukava, ženstvenog A-kroja nosi naziv Kalina, a osim sjajnog kroja ističe se sjajnim kontrastom crne pozadine na kojoj je print plavičastih ruža. Haljina se prodaje po cijeni od 1800 eura i predstavlja još jedan primjerak tihog luksuza nosivog u nizu prigoda, od prvog reda do modne piste pa do odlaska u cvjećarnicu po buket cvijeća za blagovaonicu.