UŽIVALA NA REVIJI

Nakon nastupa u Puli: Dua Lipa stigla u Italiju i ukrala pozornost u efektnom stajlingu

11.06.2024 u 09:21

  • +7

Dua Lipa

Izvor: Profimedia / Autor: PIOVANOTTO MARCO/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Novu reviju, s kojom je predstavio kolekciju 'La Casa', francuski dizajner Jacquemus održao je pod suncem Caprija, s poznatim licima u prvim redovima predvođenim jednom od najvećih pop zvijezdi današnjice

Svega dan nakon spektakularnog nastupa u pulskoj Areni, slavna Dua Lipa stigla je do Italije, točnije otoka Capri, kako bi svojom pojavom uveličala novu modnu reviju Jacquemusa.

Popularni francuski dizajner u Italiji je predstavio kolekciju za novu sezonu jesen/zima, naziva 'La Casa', a nju je pop zvijezda albanskih korijena odlučila provjeriti u efektnoj, tirkizno-crvenoj kombinaciji.

Stvorena od prozirnog pletiva, haljina tirkizno plave boje dominirala je njezinim izdanjem za reviju, baš kao i dodaci poput torbe La pochette Rond Carré, bordo crvene boje, čiju crnu verziju posjeduje i Severina.

Imidžu crvenokose dame Dua Lipa i dalje je vjerna, a dugu kosu u znaku crvene boje ovoga puta stilizirala je frizurom polurepa.

Nova revija Jacquemusa održala se u Villi Malaparte na Capriju, a jedan od komada iz njegove nove kolekcije krajem svibnja u Cannesu premijerno je isfurala američka 'it' djevojka Bella Hadid.

  • +2
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim Dua Lipe, u novitetima Jacquemusa u Italiji uživale su i poznate dame poput britanskog modela Rosie Huntington-Whiteley i francuske dive Laetitie Caste.