BAJKERSKI ŠARM

Ni Cindy Crawford ne može odoljeti jakni koja je postala novi modni klasik

04.12.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što se njezina kći prošetala modnom pistom na glamuroznoj reviji modne kuće Versace, slavna manekenka Cindy Crawford s osmijehom na licu i u hit jakni hodala je njujorškim ulicama

Najpoznatija manekenka 90-ih sa 17- godišnjom kćeri i suprugom, poduzetnikom Randeom Gerberom, trenutno boravi u New Yorku, a na gradskim ulicama dežurni paparazzi uočili su ju u casual dnevnoj kombinaciji.

Odjevne komade od trapera Cindy je vješto istaknula upečatljivom bajkerskom jaknom s krznenom podstavom – djelom popularnog švedskog brenda Acne Studios.

  • +8
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ovaj skupocjeni model jakne imena Velocite u nekoliko godina postojanja na modnoj sceni osigurao si je titulu novog modnog klasika, a njezine cjenovno pristupačne inačice tradicionalno čine zimsku ponudu jakni na policama trgovina high street brendova.

  • +9
Bajkerske jakne s krznom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Podjednako obožavana od zaljubljenica u modu i slavnih dama, jakna Velocite danas je dostupna u mnoštvu verzija, a u njoj je u svijetu slavnih posljednji put uočena 29-godišnja britanska glumica Lily James, poznata po ulozi Lady Rose Aldridge u televizijskoj drami 'Downton Abbey', ali i kao Pepeljuga u istoimenom filmu iz 2015. godine.

  • +2
Lily James Izvor: Profimedia / Autor: N.N.